Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Korsør Biograf Teater...

Plakat for filmen Nattevagten

Nattevagten

Premiere d. 01.01

Vi programlægger ca. en måned frem. Hold dig orienteret om kommende spilletidspunkter for filmen.

Ole Bornedal overbeviste og brød igennem som instruktør og manuskriptforfatter med gyserfilmen ’Nattevagten’. Her er overraskelserne og væmmelserne inden for rækkevidde, når lighus-nattevagten Martin går sine runder i den skumle hospitalskælder. ’Nattenvagten’ er en nakkehårsstrittende gyserfilm, der ikke blot satte en skræk i livet på publikum, men som også varslede en ny æra for dansk film. Og så var den oven i købet startskuddet til både Nikolaj Coster-Waldau og Ole Bornedals karrierer - og Hollywoods søgelys. Kendt blev filmen også for Ulf Pilgaards intense rolle som Kommissær Wörmer. Joachim Holbeks musik er en ganske delikat og velafmålt stemningsunderbygger.

Længde: 1:46
Instruktør: Ole Bornedal
Skuespillere: Lotte Andersen, Kim Bodnia, Sofie Gråbøl, Ulf Pilgaard, Nikolaj Coster Waldau, Stig Hoffmeyer, Rikke Louise Andersson, Gyrd Løfqvist
Censur:
Onsdag 27.02.2019
  • 19:00- Sal 1
    BestilKøb

    Filmperler

    Som optakt til Nattevagten fortæller Elias Eliot om filmen og sætter den i internationalt perspektiv. Du kender ham, ikke på udseendet, men på stemmen. Elias Eliot har lagt stemme til et utal af tegne- og animationsfilm. Han fungerer også som filmvært, tv-og filmanmelder og fast speaker på DR2. Elias Eliot er medgrundlægger af filmfestivalen "Blodig weekend" som har fokus på genrefilm og gys.