Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Korsør Biograf Teater...

COVID19 OPDATERING 7. DECEMBER 2020

Der bliver ingen happy end på julens film, for vi holder lukket fra onsdag 9. december 2020 og frem til søndag 3. januar 2021

Dette sker for at håndhæve de nye restriktioner, som netop er blevet meldt ud på Statsministeriets pressemøde.

Har du købt billetter online til film i perioden 9/12-3/1, så refunderer vi billetkøbet til det anvendte betalingskort. Har du købt billetter kontant til samme periode, kan du få pengene retur hvis du kommer i biografen i dag eller i morgen. Har du brug for at kontakte biografen, så skriv til os på mail: mail@korsoer-bio.dk. Telefonen vil ikke blive taget i nedlukningsperioden.

Det er ikke nødvendigt at annullere reservationer i nedlukningsperioden.

Pas godt på hinanden <3

Vi glæder os over, at I har bakket op om i biografen i denne vanskelige tid og glæder os til at byde jer velkommen, når vi må igen.

Glædelig jul og godt nytår 

 

 

_____________________________________________________________________________________

COVID 19 OPDATERING 26. oktober 2020

VELKOMMEN I KORSØR BIOGRAF TEATER

Vi er glade for, at du vælger at støtte biografen, og du skal vide, at vi gør alt for at give dig en tryg oplevelse. Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer

MUNDBIND

Mundbindet skal bæres fra du træder ind i biografen, til du sidder i sædet, og igen når du forlader biografen - eller skal på toilettet undervejs. Børn under 12 år skal ikke bruge mundbind. Dette krav gælder foreløbig frem til 28. februar 2021

AFSTAND

Hold afstand til de andre, der besøger biografen i foyeren, ved kiosken, ved indgangene til salene. Tag hensyn til dem, der allerede sidder, når du skal finde din plads i salen, og når du forlader salen både under filmen og bagefter.

ANTAL

Vores billetsystem sætter automatisk et tomt sæde ind mellem hver reservation, så der er 1 meter fra næsetip til næsetip både til side og til rækken foran og bagved. Ved bestilling af flere billetter samtidig, forventer vi, at I kender hinanden og derfor har valgt at sidde sammen.
Vi har målt og udregnet det maksimale antal gæster i foyeren og begge sale. Der er opsat skilte alle steder med antallet.
Antallet af biografsæder til rådighed er begrænset og følger de gældende retningslinjer fra myndighederne. Derfor vil salen ikke være fyldt, selvom der er udsolgt.

UDGANG

Efter filmen skal du forlade biografen via udgangene til smøgen, ikke gennem foyeren.

VASK/SPRIT AF

Vask eller sprit hænderne af som det første, når du kommer til biografen. Vi har stillet håndsprit frem flere steder for din sikkerhed.

UNDGÅ BERØRING

Begræns berøring af overflader; vær rar at tage dit affald og flasker med til beholderne ved udgangen efter filmen.

KØB BILLET

Har du købt billet på forhånd, behøver du ikke printe. Du skal bare vise billetten på mobilen til teknikeren. Når du køber billet og/eller forsyninger i kiosken, foretrækker vi kort eller Mobilepay, helst ikke kontanter.

RENGØRING

Vi gør begge sale grundigt rene efter hver forestillinger. Vi vasker ryglæn/nakkestøtter, hvor der kan have været berøring, samt alle armlæn og kopholdere. Toiletter og foyerområdet rengøres før og efter hver forestilling.

HOST/NYS I ÆRMET

Host og nys i ærmet eller albueleddet, brug engangslommetørklæder, sørg for at vaske hænder eller spritte af efterfølgende.

STOP

Har du symptomer på sygdom, skal du IKKE tage i biografen. Du skal følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvis du har følgende symptomer:
Tør hoste
Feber
Vejrtrækningsbesvær
Muskelsmerter
Ondt i halsen
Hovedpine

Læs mere om hvordan du skal forholde dig: