Billetpriser

NYT NYT NYT: Fra 1. januar 2023 er det kun muligt at reservere billetter via hjemmesiden. Køb af billetter kan kun ske i biografen.

UNDTAGELSER: Det vil dog stadig være muligt at købe billetter via hjemmesiden ved arrangementer såsom tøseaften og lignende. Det vil fremgå af arrangementet om det er muligt.

Som biografelskere ved vi, at "den gode placering" er meget individuel fra person til person. Det har vi taget konsekvensen af, og derfor er prisen næsten ens uanset, hvor i salen du vil sidde og lige billig for både børn og voksne.

 

Børn

Voksen

Danmarkspremiere og ikke-premiere film

80

80

Børnefilm med Danmarkspremiere

70

70

Børnefilm med Danmarkspremiere 3D

80-85

80-85

Biografklub Danmark og Danmarkspremiere helaften (>2:00)

90 >>

90 >>

Danmarkspremiere 3D

95 >>

95 >>

Ovennævnte priser kan dog være anderledes ved enkelte forestillinger.

Vil du sidde lidt ekstra godt med ryglæn og fodskammel, der kan vippe, koster det 25 kr. ekstra uanset film. Der er kun 8 luksussæder, så det kan være en god ide at reservere.

Det er muligt at købe et 5-turskort til biografen for kr. 350.- (5 film á kr. 70.-) du sparer 50 kr i forhold til normalprisen. Kan også bruges til premierefilm mod ekstra betaling. Du kan reservere eller købe billet via biografens hjemmeside eller app: Du er også velkommen til at ringe i biografens åbningstid, en time før første forestilling, men det er ikke muligt at reservere billetter via mail,

Du støtter din lokale biograf – når du IKKE medbringer egne drikkevarer, slik og popcorn. Tak for hjælpen :-)

Der kan forlanges forevist legitimation i forhold til censur/dokumentation for medlemskab og lign. ved rabatgivende billettyper. 

Rabatkort og gavekort

Vær opmærksom på, at den unikke stregkode på såvel billetter, gavekort og rabatkort er et ihændehaverbevis, der hverken kan spærres eller erstattes. Vi anbefaler, at du passer godt på billetter, gavekort og/eller rabatkort, så stregkoden ikke kan kopieres, misbruges eller ødelægges. Korsør Biograf Teater hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne stregkoder.
Gave- og rabatkort udløber efter 5 år og kan ikke ombyttes til kontanter.

Refundering af billetter

Det er muligt at få din billet refunderet inden filmen starter.
Ved fx arrangementer og lignende kan der gælde andre regler, som vil fremgå ved annoncering af arrangementet og i biografen.