Billetpriser

Som biografelskere ved vi, at "den gode placering" er meget individuel fra person til person. Det har vi taget konsekvensen af, og derfor er prisen ens uanset, hvor i salen du vil sidde og lige billig for både børn og voksne.

 

Børn

Voksen

Danmarkspremiere og ikke-premiere film

70

70

Børnefilm med Danmarkspremiere

60

60

Børnefilm med Danmarkspremiere 3D

70-75

70-75

Biografklub Danmark og Danmarkspremiere helaften (>2:00)

80 >>

80 >>

Danmarkspremiere 3D

85 >>

85 >>

Ovennævnte priser kan dog være anderledes ved enkelte forestillinger.

Vil du sidde lidt ekstra godt med ryglæn og fodskammel, der kan vippe, koster det 25 kr. ekstra uanset film. Der er kun 8 luksussæder, så det kan være en god ide at reservere.

Det er muligt at købe et 5-turskort til biografen for kr. 300.- (5 film á kr. 60.-) du sparer 50 kr i forhold til normalprisen. Kan også bruges til premierefilm mod ekstra betaling. Du kan reservere eller købe billet via biografens hjemmeside eller app: Du er også velkommen til at ringe i biografens åbningstid, en time før første forestilling, men det er ikke muligt at reservere billetter via mail,

Du støtter din lokale biograf – når du IKKE medbringer egne drikkevarer, slik og popcorn. Tak for hjælpen :-)

Der kan forlanges forevist legitimation i forhold til censur/dokumentation for medlemskab og lign. ved rabatgivende billettyper. 

Rabatkort og gavekort

Vær opmærksom på, at den unikke stregkode på såvel billetter, gavekort og rabatkort er et ihændehaverbevis, der hverken kan spærres eller erstattes. Vi anbefaler, at du passer godt på billetter, gavekort og/eller rabatkort, så stregkoden ikke kan kopieres, misbruges eller ødelægges. Korsør Biograf Teater hæfter ikke for ødelagte, bortkomne eller stjålne stregkoder.
Gave- og rabatkort udløber efter 5 år og kan ikke ombyttes til kontanter.

Refundering af billetter

I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.