Store oplevelser til halv pris

Biografklub Danmark byder på alt, hvad et godt filmhjerte kan begære. Fra hårrejsende gys og hæsblæsende dramaer til nervepirrende thrillere og medrivende kærlighedseventyr, der kan få selv det hårdeste hjerte til at smelte. Biografklub Danmark er en non-profit organisation, som alle landets biografer, samtlige filmudlejere og Det Danske Filminstitut står bag. Det primære mål er at få flere mennesker ind at opleve nye film på det store lærred.

Du kan vælge mellem forskellige filmpakker.

Hvor og hvornår?
Princippet er enkelt: Du melder dig ind og får tilsendt rabat-kuponerne til sæsonens film, så snart du har indbetalt medlemsgebyret. Rabatkuponerne kan du bruge Korsør Biograf Teater eller i hvilken som helst anden biograf i Danmark, der viser filmene. Med kuponerne i hånden er du garanteret 50% rabat på almindelige daglige ordinære forestillinger, de kan ikke bruges til forpremierer, særforestillinger eller med andre rabatordninger.

Det er enkelt. Det er billigt. Det er oplevelser, der varer hele året.

Håndplukkede kvalitetsfilm - til halv pris! (tallene i parentes er datoen for Danmarkspremiere, vi gør vores bedste for at få filmene hjem til denne dato):

Læs mere om Biografklub Danmark

Korsør Filmklub

Se 5 film for 140 kr. plus 1 gratis - 6 søndage fra september til marts.

I Korsør Filmklub er der film for Rollinger (3-6 år), Krudtugler (7-10 år) og Vildbasser (11-14 år).

Vil du vide mere om hvordan du bliver medlem, hvilke film der er på programmet - så skal du klikke her