Her kan du finde svar på hyppigt stillede spørgsmål til Korsør Biograf Teater.

Kan du ikke finde svar på lige netop dit spørgsmål, så send os en mail. Hvis det har almen gyldighed for biografens publikum, vil vi lægge det op her, så alle kan få glæde af dit spørgsmål.

Billetter – bestilling og priser

Du kan bestille/købe billet via vores hjemmeside: www.korsoer-bio.dk eller ringe til biografen i åbningstiden på T: 5837 0362. Enhver billetreservation koster 8 kr. Vi gør opmærksom på følgende: at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Vil du vide noget om biografens billetpriser, så se mere her

Skriv til biografen

Du er altid velkommen til at skrive til biografen med spørgsmål, kommentarer, ris og ros på vores email: mail@korsoer-bio.dk. Du kan ikke bestille billetter på mail og heller ikke reservere børnefødselsdag på mail. Børnefødselsdag kan kun bestilles pr. telefon i biografens åbningstid.

Åbningstider

Biografen åbner normalt 45 minutter før 1. forestilling. I weekenden er der også åbent om eftermiddagen, 45 minutter før første forestilling frem til kl. 16.00.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder i Jens Baggesens Gade, Gasværksvej, parkeringspladserne bag KUK og over for Helms Skole. Vær opmærksom på evt. tidsbegrænsninger.

Kontrolrapport

Her kan du se Korsør Biograf Teaters kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Booking af særarrangement

Kontakt biografen på mail@korsoer-bio.dk for booking af særarrangement eller leje af sal. Oplys dato og tidspunkt for arrangement, evt. filmønske, antal gæster, det giver os bedre muligheder for at indpasse arrangementet i det allerede planlagte program.

Hvor længe spiller filmene i Korsør Biograf Teater?

Som udgangspunkt vises Danmarkspremierefilm og Biografklub Danmarkfilm mindst 14 dage, ikke-premierefilm vises normalt kun én uge. Langt de fleste film har premiere om torsdagen, der kan dog være undtagelser i forbindelse med verdenspremierer.

Hvor lang tid frem lægger biografen program?

Vi forsøger at lægge filmprogrammet, så det er kendt mindst en måned frem. Så snart alle aftaler er på plads, vil filmene kunne ses i Filmkalender med spilletidspunkter. Der kan være enkelte film, hvor der først kan bestilles/købes billet på en nærmere fastsat dato, som er aftalt med filmudlejer. Under Kommende film kan du se film, som vi gerne vil vise i biografen, men hvor aftalen med filmudlejer ikke er endeligt på plads.

Hvad med billetter til Operabio og særarrangementer?

Det er som regel muligt at bestille billetter til premierefilm, Operabio og særarrangementer i god tid. Når vi lægger arrangementet op på vores hjemmeside under "Særarrangementer", så er der også et link til billetbestilling. Ellers kan du også finde arrangementet under Program/Filmkalender.

Plakater

Når film er taget af programmet, samler vi alle plakater i en kurv i foyeren. Her kan du frit vælge. Hvis du har ønske om en bestemt plakat er det "først til mølle afhentning" onsdage efter kl. 19.30. Plakater koster 25 kr. for de små, de store koster 50 kr. der går til vedligeholdelse af biografen.

seniorpublikum