Børnefødselsdag i Korsør Biograf Teater

Hold børnefødselsdag i en af verdens ældste, fungerende frivillige biografer …
og se samtidig en god film, hvor fødselaren får lov til at starte filmen.

Børnefødselsdag indeholder:

1 drikkevarer: Harboe sodavand eller brikjuice
1 stor slikpose
1 lille popcorn
Biografbillet
Pris: Filmens billetpris plus 50 kr./pr. person
 

- det er filmen, der afgør, hvad den endelig pris bliver, få oplyst pris ved at ringe til biografen. I langt de fleste tilfælde koster en billet til weekendens børnefilm 70 kr. Men en sjælden gang kan prisen være højere.

Der er kun mulighed for opdækning til forestillingen kl. 15.00 i sal 1. Inviter dine gæster til kl. 14.15, så har I salen for jer selv indtil kort før filmens start. Her bliver I budt sodavand og slikposer, vi har dækket op med flag og balloner. Vi stiller også gavebord op. Har du lyst til selv at medbringe kagemand/kone, er det helt i orden. Giv os besked, så dækker vi også op med paptallerkner. Fødselsdagsbarnet og far og/eller mor er velkomne kl. 14.00, så har I lidt tid til at finde jer til rette, før gæsterne kommer.

Børnefødselsdag til film i sal 2
Man kan kun komme og se filmen til børnefødselsdagspris, der er ikke nogen form for opdækning. Gæsterne kan inviteres til 15 min. før forestillingens start.

Det er kun mulighed for én børnefødselsdag til hver forestilling.

Børnefødselsdage skal bestilles i god tid på T: 5837 0362, der kan kun bestilles til programsatte film. Priserne er beregnet på minimum 10 personer. Der skal være mindst en betalende, ledsagende voksen pr. 10 børn.

Bemærk venligst, at ovenstående gælder til eftermiddagsforestillinger på følgende tidspunkter:
• Weekender
• Søn- og Helligdage

Det skal være en god oplevelse for alle under børnefødselsdagen, det gælder både fødselsdagsgæsterne og biografens øvrige publikum.