Operabio 2020-2021

OBS! Da der grundet Covid-19 ikke afvikles operaer i New York, vil OperaBio ikke kunne vises som normalt. 

Glæd dig til endnu en spændende sæson med store oplevelser fra the Met i Korsør Biograf Teater. Som dog bliver lidt anderledes, da det ikke har været muligt at optage nye operaer på Metropolitan Opera House som følge COVID19. Det bliver i stedet et gensyn med tidligere viste operaer. Opera i verdensklasse, transmitteret fra The Metropolitan Opera i New York, kan du også se i din lokale biograf - og programmet byder blandt andet på Wagner, Puccini, Tjajkovskij, Verdi og Mozart. Hver operaforestilling introduceres af en kendt operasanger, samtaler med sangerne og/eller dirigenten, instruktøren eller scenografen samt et kig bag scenen. Operaerne synges på originalsproget med engelske undertekster.

Pauser
Der er indlagt pauser i de enkelte forstillinger, 1-2 alt efter antallet af akter og forestillingens længde. Til alle operaer er der i billetprisen inkluderet kaffe og lidt sødt til.

Billetpris
Pris pr. billet kr. 170/195.- inkl. kaffe og kage.

I øvrigt gøres opmærksom på, at i henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.